strzałka w dół

NAJCIEMNIEJ POD LATARNIĄ

W nowej siedzibie medyczno-farmaceutycznej firmy Fresenius wykonaliśmy interwencje space brandingowe: oznakowanie wnętrz biura i wall design. Koncepcję osadziliśmy na bezpośrednich nawiązaniach do historii i kultury Wrocławia oraz do historii i wartości firmy. Postawiliśmy na wzmacnianie więzi między pracownikami oraz ich poczucie przynależności – do siebie nawzajem, do miejsca, do troskliwej marki. Zaproponowane rozwiązania skupiliśmy wokół koloru niebieskiego – zaczerpniętego z identyfikacji wizualnej firmy, a także poszliśmy tropem przełamania mocnymi graficznymi akcentami jasnej oprawy wnętrz i wyrazistych murali.

CO TUTAJ ZROBILIŚMY?

SYSTEM INFORMACJI WIZUALNEJ WALL DESIGN DESIGN & BUILD

CREDITS

INWESTOR: Fresenius Medical Care, Fresenius Netcare BIURO ARCHITEKTONICZNE: Colliers ZESPÓŁ PROJEKTOWO WYKONAWCZY: Patryk Stolarz, Zuzanna Wollny, Adrianna Tyburczy, Radosław Kubisz, Mia Bogdańska, Jacek Urbański, Wojciech Rudzki, FOTO: Stanisław Zajączkowski

NASTĘPNY
PROJEKT

next project